så går det till

Så skapar du ditt drömkök

Ett platsbyggt kök ska inte vara krångligt eller dyrt. Därför gör vi på Nordiska Kök det enkelt. Kontakta oss och berätta var i landet ni bor samt när ni önskar ert nya kök. Vi återkommer till er inom kort med mer information om hur det går till att bygga ett kök med oss.
Självklart hjälper vi er med både råd och inspiration för att ni ska få ett kök att trivas i länge!

Läs om hur det går till att köpa ett kök från oss i stegen nedan:

 
Nordiska Kök OAK 1.jpg
 
kontakt.jpg

1.KONTAKT

Maila oss och meddela när ni planerar att bygga ert nya kök och var i landet ni bor? Skriv även med ert telefonnummer. En av våra köksdesigners återkommer inom kort till er!

offert.jpg

2.ANSÖKAN

I nästa steg får ni svara på några enkla frågor kring ert nya kök, vilken stil ni är ute efter, planlösning samt era tankar kring vitvaror, bänkskiva osv.

mäta.jpg

3.MÄTA

Nu är det dags att mäta! Med hjälp av vår enkla mätguide får ni fylla i alla mått i ert kök. Sedan är det dags för oss att börja rita och planera köket utifrån era önskemål och förutsättningar.

kulör.jpg

4.DESIGN OCH OFFERT

Ni får nu en ritning på ert nya kök tillsammans med förslag på färg, bänkskiva och detaljer. Det ger er en mer detaljerad överblick både på kostnaderna och kreativa lösningar så att ni ska kunna fatta rätt beslut.

 
beställa.jpg

5.BESTÄLLA

När ni känner er nöjda med designen och har gjort alla val är det dags att beställa. Vi hjälper er självklart med justeringar och de rätta valen, allt från bänkskivor, till vitvaror och färgval.

leverans.jpg

6.LEVERANS

Våra kök levereras normalt inom 5-7 veckor efter att du har lagt din beställning. Köket kommer med färdigmonterade stommar med installerade låd- eller lucksystem. För montering rekommenderar vi gärna några av våra erfarna och duktiga montörer.

Nordiska Kök grey shaker.jpg