så går det till

Så skapar du ditt drömkök

Ett platsbyggt kök ska inte vara krångligt eller dyrt. Därför gör vi på Nordiska Kök det enkelt. Kontakta oss och förklara vilken typ av kök ni drömmer om och bifoga bilder på hur ert nuvarande kök ser ut. Har ni några inspirationsbilder på hur ni skulle vilja att ert framtida drömkök ska se ut? Maila dem också i så fall. Vi återkommer inom 48 timmar med en ungefärlig prisuppskattning på vad ert nya kök skulle kosta.
Självklart hjälper vi er med både råd och inspiration för att ni ska få ett kök att trivas i länge!

Läs om hur det går till att köpa ett kök från oss i de 6 stegen nedan:

 
kontakt.jpg

1.KONTAKT

Maila oss och beskriv de tankar och idéer ni har kring ert nya kök. Har ni några inspirationsbilder samt bilder på ert nuvarande kök? Bifoga gärna dem så får vi en tydligare bild av er vision. Eller skicka in en skiss på hur ni tänkt er. Vi svarar inom 48h med en ungefärlig prisuppskattning. Behöver ni mer inspiration? Följ @nordiskakok på Instagram.

mäta.jpg

2.MÄTA

I nästa steg är det dags att mäta! Med hjälp av en enkel mätguide får ni fylla i alla mått i ert nuvarande kök. Sedan är det dags för oss att rita och planera. Vi hjälper er självklart med råd och kunskap så att ert nya kök överträffar era förväntningar.

kulör.jpg

3.KULÖR OCH DESIGN

Nu börjar det roliga — att titta närmare på materialval, kulörer och den känsla som ni vill skapa i ert nya kök. Vi vägleder er med smarta, yteffektiva och prisvärda lösningar, samt massor av inspiration!

offert.jpg

4.OFFERT

Ni får nu en ritning på ert nya kök tillsammans med flera förslag på färger, bänkskivor och detaljer. Det ger er en mer detaljerad överblick både på kostnaderna och kreativa lösningar, så att ni ska kunna fatta rätt beslut.

beställa.jpg

5.BESTÄLLA

När ni känner er nöjda med designen och har gjort alla val är det dags att beställa. Är det något som ni undrar över? Då är det är bara att höra av er till oss, vi finns tillgängliga under hela processen. När beställningen är gjord kommer vi gärna hem till er och går igenom allt på plats. För närvarande erbjuder vi hembesök i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd.

leverans.jpg

6.LEVERANS

Våra kök levereras normalt inom 4-6 veckor efter att du har lagt din beställning. Köket kommer med färdigmonterade stommar med installerade låd- eller lucksystem. För montering rekommenderar vi gärna några av våra erfarna och duktiga hantverkare.

2017-06-05_nordiska-kok4670 copy.jpg