SÅ GÅR DET TILL

Så skapar du ditt drömkök

Ett platsbyggt kök ska inte vara krångligt eller dyrt. Därför gör vi på Nordiska Kök det enkelt. Kontakta oss och förklara vilken typ av kök ni drömmer om och bifoga bilder på hur ert nuvarande kök ser ut. Har ni några inspirationsbilder på hur ni skulle vilja att ert framtida kök ska se ut? Maila dem också i så fall. Vi återkommer till dig inom kort med mer information om hur det går till att bygga ett kök med oss.
Självklart hjälper vi er med både råd och inspiration för att ni ska få ett kök att trivas i länge!

Läs om hur det går till att köpa ett kök från oss i de 6 stegen nedan:

soft-green1.jpg

1. Kontakt

Maila oss och beskriv de tankar ni har kring ert nya kök. När i tiden vill ni beställa köket? Var i landet bor ni? Har ni några inspirationsbilder samt bilder på ert nuvarande kök? Bifoga gärna dem så vi får en tydligare bild av er vision. Eller skicka in en skiss på hur ni tänkt er.

mulvad1.jpg

2. Mäta

I nästa steg är det dags att mäta! Med hjälp av en enkel mätguide får ni fylla i alla mått i ert nuvarande kök. Sedan är det dags för oss att rita och planera. Vi hjälper er självklart med råd och kunskap så att ert nya kök överträffar era förväntningar.

grey1.jpg

3. Kulör och design

Nu börjar det roliga — att titta närmare på materialval, kulörer, vitvaror och den känsla som ni vill skapa i ert nya kök. Vi vägleder er med smarta, yteffektiva och prisvärda lösningar, samt inspiration och idéer längs vägen!

soft-green1.jpg

4. Offert

Ni får nu en ritning på ert nya kök tillsammans med förslag på färger, bänkskivor och detaljer. Det ger er en mer detaljerad överblick både på kostnaderna och kreativa lösningar så att ni ska kunna fatta rätt beslut.

mulvad1.jpg

5. Beställa

När ni känner er nöjda med designen och har gjort alla val är det dags att beställa. Är det något som ni undrar över? Då är det är bara att höra av er till oss, vi finns tillgängliga under hela processen.

grey1.jpg

6. Leverans

Våra kök levereras normalt inom 4-6 veckor efter att du har lagt din beställning. Köket kommer med färdigmonterade stommar med installerade låd- eller lucksystem. För montering rekommenderar vi gärna några av våra erfarna och duktiga hantverkare.