Så går det till

Ett platsbyggt kök ska inte vara krångligt eller dyrt. Därför gör vi på Nordiska Kök det enkelt. Kontakta oss på info@nordiskakok.se och förklara vilken typ av kök ni är intresserade av, samt svara på nedan frågor, så återkommer en av våra köksdesigners till dig inom kort.

Läs om hur det går till att köpa ett kök från oss i stegen nedan:

 

Nordiska Kök OAK 1.jpg

Steg 1. Kontakt

För att vi ska kunna ge dig en tydlig bild över projektet, tidsplan samt kunna sätta igång med designarbetet, behöver vi först få höra mer om dina tankar. Denna info ger oss en förståelse för ert utrymme och önskemål och ligger sen till grund för vår planering och vidare designarbete framåt.

Vänligen svara på nedan punkter när du skickar in dina köksplaner till oss på  info@nordiskakok.se .

  • Full adress och kontaktuppgifter
  • Din tidsplan för när ni vill ha köket levererat

  • En plan för köket - det här kan vara en enkel handritad eller gjord i köksritprogram, men vi behöver få en känsla för era tankar kring kökets utformning. Har ni redan köket uppritat är detta ett väldigt bra underlag för oss.

  • Under våra kök finner du några av våra mest populära köksstilar, Nordiskt ramkök, Minimalistiskt Shakerkök, Nordiskt slätt kök osv. Meddela oss om du är intresserad att bygga ditt kök utifrån någon av dessa stilar.

Självklart hjälper vi er med både råd och inspiration för att ni ska få ett kök att trivas i länge!

Välkommen att höra av dig!

info@nordiskakok.se

 

2.MÄTA och rita

När vi mottagit er förfrågan är det dags att mäta! Med hjälp av en enkel mätguide får ni fylla i alla mått i ert nuvarande kök. En köksdesigner kontaktar er sen för att få svar på ev. ytterligare frågor. 

Sedan är det dags för oss att rita och planera. Vi hjälper er självklart med råd och kunskap så att ert nya kök överträffar era förväntningar.

3.design och OFFERT

Nästan steg är att ni nu får ett designförslag och offert på ert nya kök tillsammans med förslag på färg, bänkskiva och detaljer. Det ger er en mer detaljerad överblick både på kostnaderna och kreativa lösningar så att ni ska kunna fatta rätt beslut.

När ni godkänt prisbilden och grunden i designen går vi sen vidare med slutförandet av ert kök, med detaljändringar, vitvaror, bänkskivor osv.

4.BESTÄLLA

När ni känner er nöjda med designen och har gjort alla val är det dags att beställa. Ni får nu också och tidsplan när köket kan produceras och levereras. Våra kök levereras normalt inom 4-6 veckor efter att du har lagt din beställning.

Vid beställning betalar ni också in handpenning på 20%.

 

5.LEVERANS

I god tid innan leverans meddelar vi er när leverans ska ske. Köket kommer med färdigmonterade stommar med installerade låd- eller lucksystem. Nordiska kök står för försäkring För montering rekommenderar vi gärna några av våra erfarna och duktiga hantverkare.