så går det till

Så skapar du ditt drömkök

Ett platsbyggt kök ska inte vara krångligt eller dyrt. Därför gör vi på Nordiska Kök det enkelt. Kontakta oss och förklara vilken typ av kök ni drömmer om och bifoga bilder på hur ert nuvarande kök ser ut. Har ni några inspirationsbilder på hur ni skulle vilja att ert framtida drömkök ska se ut? Maila dem också i så fall. Vi återkommer inom 48 timmar med en ungefärlig prisuppskattning på vad ert nya kök skulle kosta.
Och självklart hjälper vi er med både råd och inspiration för att ni ska skapa ett kök att trivas i länge!

Läs om hur det går till att köpa ett kök från oss i de 6 stegen nedan:

 
kontakt.jpg

KONTAKT

Maila bilder på ert nuvarande kök och beskriv de tankar och idéer ni har kring ert nya kök. Har ni några inspirationsbilder? Bifoga gärna dem så får vi en tydligare bild av er vision. Eller skicka in en skiss på hur ni tänkt er. Vi svarar inom 48h med en ungefärlig prisuppskattning. Behöver ni mer inspiration? Följ @nordiskakok på Instagram.

mäta.jpg

MÄTA

I nästa steg är det dags att mäta! Med hjälp av en enkel mätguide får ni fylla i alla mått i ert nuvarande kök. Sedan är det dags för oss att rita och planera. Vi hjälper er självklart med råd och kunskap så att ert nya kök överträffar era förväntningar.

kulör.jpg

KULÖR OCH DESIGN

Nu börjar det roliga — att titta närmare på materialval, kulörer och den känsla som ni vill skapa i ert nya kök. Vi vägleder er med smarta, yteffektiva och prisvärda lösningar, samt massor av inspiration!

offert.jpg

OFFERT

Ni får nu en ritning på ert nya kök tillsammans med flera förslag på färger, bänkskivor och detaljer. Det ger er en mer detaljerad överblick både på kostnaderna och kreativa lösningar, så att ni ska kunna fatta rätt beslut.