Specialkök

Vår styrka är att varje kök byggs helt från grunden i vårt snickeri utanför Göteborg. Det betyder att ni verkligen kan skapa köket ni drömmer om, helt anpassat efter rummet och er stil och önskemål. Kontakta oss och berätta om era köksplaner så hjälper vi er.

 

NORDISKA KÖK - SVART VALCHROMAT

 Vi har tillsammans med konstnären Emma Bernhard skapat detta svarta valchromatkök till hennes hem i Torekov. En svart, matt granitbänkskiva tillsammans med de svarta detaljerna skapar en kontrast till väggarnas varma trätoner. De tre kökssektionerna blir rummets mitt och ger en unik och minimalistisk köksmiljö.

 

PRIS PÅ FÖRFRÅGAN

 

NORDISKA KÖK - FOOD PHARMACY

Ett mörkt naturinspirerat ekkök, massiva trälådor och stora öppna ytor. Tidlöst och hållbart i denna tolkning av naturens apotek. En modern version av den klassiska, rustika apoteksdisken med öppna hyllor och många förvaringsmöjligheter.

PRIS PÅ FÖRFRÅGAN

 

NORDISKA KÖK FÖR JOHANNA BRADFORD

Ett personligt ombonat kök i svartbetsad ek som vi byggde åt Johanna Bradford. Ett linjärt ekkök med utanpåliggande ramverk, högskåpsdel i varm gråton med inbyggd kyl och frys. Bänkskiva i kalksten och rostfria vitvaror.

PRISEXEMPEL I GRUNDUTFÖRANDE CA 118.000 - 138.000 SEK

(PRIS EXKLUSIVE BÄNKSKIVA, MONTERING OCH VITVAROR)

 

info@nordiskakok.se