äga ett unikt kök

Våra kök

Nedan ser ni prisexempel på några av de kök vi designat och byggt till kund. Alla kök går att anpassa till valfri kulör och mått för att passa just dig och dina önskemål. Alla priser är exklusive bänkskiva och vitvaror men ger en ungefärlig prisindikation innan ni kontaktar oss och vi börjar rita på ert kök. 

Du finner fler av våra kök på instagram @nordiskakok

 

Skandinaviskt shakerkök i grått

Ett platsbyggt shakerkök i Skandinavisk stil med innanförliggande luckor och speglar i alla dörrar och lådfronter. En ljusgrå ton med svarta kontrastdetaljer bryter av mot mjuka framtoningen. Inbyggd diskmaskin och fristående spis från Smeg.  

 

Pris på förfrågan

 

Nordiska Kök - FOOD PHARMACY

Ett mörkt naturinspirerat ekkök, massiva trälådor och stora öppna ytor. Tidlöst och hållbart i denna tolkning av naturens apotek. En modern version av den klassiska, rustika apoteksdisken med öppna hyllor och många förvaringsmöjligheter.

Pris på förfrågan

 

Nordiska Kök - SVART VALCHROMAT

 Vi har tillsammans med konstnären Emma Bernhard skapat detta svarta valchromatkök till hennes hem i Torekov. En svart, matt granitbänkskiva tillsammans med de svarta detaljerna skapar en kontrast till väggarnas varma trätoner. De tre kökssektionerna blir rummets mitt och ger en unik och minimalistisk köksmiljö.

 

Pris på förfrågan

 

Nordiska Kök - Elin alemdar, stylein

 Rena, minimalistiska former, massiva trälådor i ask och en varm lindblomsgrön färg skapar en harmonisk
balans i det tidlösa ramköket, designat och platsbyggt av Nordiska kök.
Bänkskiva från Silestone, fläkten Box från Fjäråskupan, övriga vitvaror från Smeg.

 

Prisexempel i grundutförande ca 98.000 - 128.000 sek

(Pris exklusive bänkskiva, montering och vitvaror)

 

NORDIc ARCHIPELAGO

 Ett mörkbetsat ekkök med utanpåliggande ramverk och dold grepplist i överkant av luckan skapar en varm och ombonad känsla. Den rostfria bänkskivan, köksön i ljusgrått med handtagslösa luckor och den gotländska kalkstenen bryter av mot den varma eken och skapar en spännande kontrast och en modern känsla i det tidlösa köket.

 

Prisexempel i grundutförande ca 118.000 - 148.000 sek

(Pris exklusive bänkskiva, montering och vitvaror)

 

NORDISKA KÖK FÖR JOHANNA BRADFORD

Ett personligt ombonat kök i svartbetsad ek som vi byggde åt Johanna Bradford. Ett linjärt ekkök med utanpåliggande ramverk, högskåpsdel i varm gråton med inbyggd kyl och frys. Bänkskiva i kalksten och rostfria vitvaror.

Prisexempel i grundutförande ca 118.000 - 138.000 sek

(Pris exklusive bänkskiva, montering och vitvaror)

 

RUSTIK MINIMALISM I EK MED TERRAZZO

Vårt rustika kök i mörkbetsad ek blir en tidlös oas tillsammans med den varma terrazzobänkskivan. Ett linjärt, naturinspirerat träkök med utanpåliggande ramverk i varma jordiga toner, eleganta detaljer och bänkskiva i Terrazzo.

Prisexempel i grundutförande ca 125.000 - 158.000 sek

(Pris exklusive bänkskiva, montering och vitvaror)

 

Nordiskt ramkök med kalksten

Ett av de mest populära kök vi producerat. De rena linjerna tillsammans med den exklusiv kalkstenen från Kinnekulle ger en unik prägel. Lådbredden anpassat helt efter rummets utformning.

Prisexempel i grundutförande ca 95.000 - 125.000 sek

(Pris exklusive bänkskiva, montering och vitvaror)

 

nordisk minimalism med öppen köksö

Ett minimalistiskt kök i dov gråton, Carraramarmor med underlimmad ho. Öppen köksö med målade insidor för en platsbyggd och exklusiv känsla. Stekhäll med inbyggd fläkt i köksön. Kyl och frys infällt i väggen.  3,5 + 1,5m

Prisexempel i grundutförande ca 97.000 - 117.000 sek

(Pris exklusive bänkskiva, montering och vitvaror)

 

NORDISK SHAKER I BLÅTT

Ett modernt Shakerkök byggt i klassiskt manér med innanförliggande luckor och speglar i alla dörrar och lådfronter. Den dovt gråblå färgen tillsammans med de vita, kala väggarna och de industriella inslagen får köket en modern ton som en kontrast till det rustika och traditionella. Kyl och frys infällt i väggen. Bänkskiva i matt vit Carraramarmor och vitvaror från Smeg. 

Prisexempel i grundutförande ca 118.000 - 148.000 sek

(Pris exklusive bänkskiva, montering och vitvaror)

 

NORDISKT ramkök med Trädetaljer

Ett tidlöst grått ramkök med bänkskiva i Kalksten för en hemtrevlig känsla. Stora arbetsytor med underlimmad ho. Som tillval har kunden valt skåpsinsidor och lådor i ask. 

Prisexempel i grundutförande ca 105.000 - 125.000 sek

(Pris exklusive bänkskiva, trädetaljer, montering och vitvaror)

 

handtagslös minimalism med matt vit marmor

Minimalistisk design med dolda handtag i luckor. Smart förvaring och inbyggd kyl och frys. Vit Carraramarmor med liten bakkantslist. 

Prisexempel i grundutförande ca 95.000 - 115.000 sek

(Pris exklusive bänkskiva, montering och vitvaror)

 

HANDTAGSLÖS MINIMALISM MED SVARTA DETALJER

Rent och elegant kök med högt i tak där form och funktion går hand i hand. Den mjuka kulören i greige bryter fint mot bänkskivan i marmor. Överskåp i vinkel för att bli ett med rummet. 5 + 1,5m kök.

Prisexempel i grundutförande ca 87.000 - 112.000 sek

(Pris exklusive bänkskiva, montering och vitvaror)

 

PLATSBYGGD EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Då alla våra kök byggs helt från grunden kan vi anpassa köken exakt efter era önskemål, både vad gäller material, färger och mått. Vi erbjuder ett stort urval av invändiga tillbehör till ditt kök och du kan beställa vitvaror och bänkskivor från de flesta stora vitvaruleverantörerna direkt från oss.

KONTAKTA OSS FÖR mer information