äga ett unikt kök

Exempelkök

Nedan ser ni prisexempel på några av de kök vi designat och byggt till kund. Alla priser är exklusive bänkskiva och vitvaror men ger en ungefärlig prisindikation innan ni kontaktar oss och vi börjar rita på ert kök. 

 

Nordiskt ramkök med kalksten

Ett av de mest populära kök vi producerat. De rena linjerna tillsammans med den exklusiv kalkstenen från Kinnekulle ger en unik prägel. Lådbredden anpassat helt efter rummets utformning.  3x3m + köksö

87.000 sek (exkl vitvaror och bänkskiva)

 

nordisk minimalism med öppen köksö

Ett minimalistiskt kök i dov gråton, Carraramarmor med underlimmad ho. Öppen köksö med målade insidor för en platsbyggd och exklusiv känsla. Stekhäll med inbyggd fläkt i köksön. Kyl och frys infällt i väggen.  3,5 + 1,5m

84.000 sek (exkl vitvaror och bänkskiva)

 

NORDISK SHAKER I BLÅTT

Ett modernt Shakerkök byggt i klassiskt manér med innanförliggande luckor och speglar i alla dörrar och lådfronter. Den dovt gråblå färgen tillsammans med de vita, kala väggarna och de industriella inslagen får köket en modern ton som en kontrast till det rustika och traditionella. Kyl och frys infällt i väggen. Bänkskiva i matt vit Carraramarmor och vitvaror från Smeg. 

95.000 sek (exkl vitvaror och bänkskiva)

 

NORDISKT ramkök med Trädetaljer

Ett tidlöst grått ramkök med bänkskiva i Kalksten för en hemtrevlig känsla. Stora arbetsytor med underlimmad ho. Som tillval har kunden valt skåpsinsidor och lådor i ask. 

87.000 sek (exkl vitvaror, bänkskiva och trädetaljer)

 

handtagslös minimalism med matt vit marmor

Minimalistisk design med dolda handtag i luckor. Smart förvaring och inbyggd kyl och frys. Vit Carraramarmor med liten bakkantslist. 4 + 3m kök

74.500 sek (exkl vitvaror och bänkskiva)

 

handtagslös minimalism med svarta detaljer

Rent och elegant kök med högt i tak där form och funktion går hand i hand. Den mjuka kulören i greige bryter fint mot bänkskivan i marmor. Överskåp i vinkel för att bli ett med rummet. 5 + 1,5m kök. 

77.000 sek (exkl vitvaror och bänkskiva)

 

handtagslös minimalism med granit

Elegant och hållbart kök i klassisk anda. Extra breda kökslådor för optimal förvaring, hamrat kakel och bänkskivor i massiv granit. 4 + 4m kök. 

77.500 sek (exkl vitvaror och bänkskiva)