äga ett unikt kök

Exempelkök

Nedan ser ni prisexempel på några av de kök vi designat och byggt till kund. Alla kök går att anpassa till valfri kulör och mått för att passa just dig och dina önskemål. Alla priser är exklusive bänkskiva och vitvaror men ger en ungefärlig prisindikation innan ni kontaktar oss och vi börjar rita på ert kök. 

 

NORDISKA KÖK FÖR JOHANNA BRADFORD

Ett personligt ombonat kök i svartbetsad ek som vi byggde åt Johanna Bradford. Ett linjärt ekkök med utanpåliggande ramverk, högskåpsdel i varm gråton med inbyggd kyl och frys. Bänkskiva i kalksten och rostfria vitvaror.

PRIS PÅ FÖRFRÅGAN

 

RUSTIK MINIMALISM I EK MED TERRAZZO

Vårt rustika kök i mörkbetsad ek blir en tidlös oas tillsammans med den varma terrazzobänkskivan. Ett linjärt, naturinspirerat träkök med utanpåliggande ramverk i varma jordiga toner, eleganta detaljer och bänkskiva i Terrazzo.

PRIS PÅ FÖRFRÅGAN

 

Nordiskt ramkök med kalksten

Ett av de mest populära kök vi producerat. De rena linjerna tillsammans med den exklusiv kalkstenen från Kinnekulle ger en unik prägel. Lådbredden anpassat helt efter rummets utformning.  3 + 3m kök + köksö

Pris 87.000 sek (Pris exklusive bänkskiva och vitvaror)

 

nordisk minimalism med öppen köksö

Ett minimalistiskt kök i dov gråton, Carraramarmor med underlimmad ho. Öppen köksö med målade insidor för en platsbyggd och exklusiv känsla. Stekhäll med inbyggd fläkt i köksön. Kyl och frys infällt i väggen.  3,5 + 1,5m

84.000 sek (exkl vitvaror och bänkskiva)

 

NORDISK SHAKER I BLÅTT

Ett modernt Shakerkök byggt i klassiskt manér med innanförliggande luckor och speglar i alla dörrar och lådfronter. Den dovt gråblå färgen tillsammans med de vita, kala väggarna och de industriella inslagen får köket en modern ton som en kontrast till det rustika och traditionella. Kyl och frys infällt i väggen. Bänkskiva i matt vit Carraramarmor och vitvaror från Smeg. 

95.000 sek (exkl vitvaror och bänkskiva)

 

NORDISKT ramkök med Trädetaljer

Ett tidlöst grått ramkök med bänkskiva i Kalksten för en hemtrevlig känsla. Stora arbetsytor med underlimmad ho. Som tillval har kunden valt skåpsinsidor och lådor i ask. 

87.000 sek (exkl vitvaror, bänkskiva och trädetaljer)

 

handtagslös minimalism med matt vit marmor

Minimalistisk design med dolda handtag i luckor. Smart förvaring och inbyggd kyl och frys. Vit Carraramarmor med liten bakkantslist. 4 + 3m kök

74.500 sek (exkl vitvaror och bänkskiva)

 

HANDTAGSLÖS MINIMALISM MED SVARTA DETALJER

Elegant och hållbart kök i klassisk anda. Extra breda kökslådor för optimal
förvaring, hamrat kakel och bänkskivor i massiv granit. 4 + 4m kök.

77.500 sek (Pris exklusive bänkskiva och vitvaror)

 

SPECIALBESTÄLLNINGAR

Då alla våra kök byggs helt från grunden kan vi anpassa köken exakt efter era önskemål, både vad gäller material, färger och mått.  

KONTAKTA OSS FÖR PRISEXEMPEL