Släta kök 

För våra kunder med en minimalistisk stil har vi skapat några rena, tidlösa och eleganta kök. Alla våra kök går att skräddarsy helt efter era önskemål, både när det kommer till vinklar, mått och färg. På alla våra kök kan man välja dold grepplist, handtag eller push&open-funktion för att öppna dörrar och lådor.

Se fler släta kök på vår Instagram @nordiskakok

 

HANDTAGSLÖS MINIMALISM

Rent och elegant kök med högt i tak där form och funktion går hand i hand. Den mjuka kulören i greige bryter fint mot den vita bänkskivan i mattslipad marmor. Överskåp i vinkel för att bli ett med rummet. Vitvaror från Gaggenau.

PRISEXEMPEL I GRUNDUTFÖRANDE CA 87.000 - 112.000 SEK

(PRIS EXKLUSIVE BÄNKSKIVA, MONTERING OCH VITVAROR)

 

NORDISK MINIMALISM MED ÖPPEN KÖKSÖ

Ett minimalistiskt kök i dov gråton, Carraramarmor med underlimmad ho. Öppen köksö med målade insidor för en platsbyggd och exklusiv känsla. Stekhäll med inbyggd fläkt i köksön. Kyl och frys infällt i väggen.

PRISEXEMPEL I GRUNDUTFÖRANDE CA 97.000 - 117.000 SEK

(PRIS EXKLUSIVE BÄNKSKIVA, MONTERING OCH VITVAROR)

 

NORDISKA KÖK - SVART VALCHROMAT

 Vi har tillsammans med konstnären Emma Bernhard skapat detta svarta valchromatkök till hennes hem i Torekov. En svart, matt granitbänkskiva tillsammans med de svarta detaljerna skapar en kontrast till väggarnas varma trätoner. De tre kökssektionerna blir rummets mitt och ger en unik och minimalistisk köksmiljö.

 

PRIS PÅ FÖRFRÅGAN

 

HANDTAGSLÖS MINIMALISM MED MATT VIT MARMOR

Minimalistisk design med dolda handtag i luckor. Smart förvaring och inbyggd kyl och frys. Vit matt Carraramarmor med litet uppvik. 

PRISEXEMPEL I GRUNDUTFÖRANDE CA 95.000 - 115.000 SEK

(PRIS EXKLUSIVE BÄNKSKIVA, MONTERING OCH VITVAROR)