Vad kostar ett platsbyggt kök?

Våra priser

Att få ett unikt, platsbyggt kök är inte så dyrt som du tror. Genom att kunden själv göra en del av jobbet, som tex att mäta, får vi möjlighet att pressa priserna och kan därför erbjuda ett platsbyggt kök, men till priset av ett massproducerat standardkök.

För att ge en ungefärlig uppskattning på vad det kostar att bygga ett platsbyggt kök med Nordiska Kök, har vi nedan listat några exempel på de mest efterfrågade stilarna just nu. Varje kök vi gör blir helt unikt och priset likaså. Priset varierar beroende på hur stort köket är, hur mycket speciallösningar som behövs, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.

Prisexempel nedan gäller ett normalstort kök i standardutförande.

 

Pris shakerkök 98.000 - 148.000 SEK

Shakerköket har en design där man ofta ritar in fler luckor och lådor för mycket förvaring. De flesta av våra kunder väljer denna stil om man har ett större rum och då oftast med en köksö. En mer traditionell och tidlös stil skapad för att hålla under lång tid.

Prisexempel exklusive vitvaror, bänkskiva och montering.

Se fler shakerkök här

 

Pris släta kök 87.000 - 125.000 SEK

En ren, minimalistisk stil, passar i både hus och lägenhet. Färre detaljer än många av våra övriga stilar, vilket ger ett prisvärt kök, men priset påverkas självklart av kökets storlek och antal skåp.

Prisexempel exklusive vitvaror, bänkskiva och montering.

Se fler släta kök här

 

Pris ramkök 95.000 - 135.000 SEK

Ramköket ger ett modernt intryck, samtidigt som det andas elegans och tidlöshet. Alla våra kök går att få i ett stort antal färger och helt anpassat i mått efter ert rum. Priset varierar beroende på hur många skåp och lådor man väljer, samt kökets storlek och eventuella speciallösningar.

Prisexempel exklusive vitvaror, bänkskiva och montering.

Se fler ramkök här

 

Pris träkök 115.000 - 158.000 SEK

Våra träkök byggs helt från grunden och anpassas efter era önskemål om mått och utformning. Alla våra träkök går att få i flera olika nyanser. Ett levande material som ger prägel med dess skiftningar i färg och träets ådringar.

Prisexempel exklusive vitvaror, bänkskiva och montering.

Se fler träkök här

 
Nordiska Kök för Emma Bernhard

Nordiska Kök för Emma Bernhard

Nordiska Kök för Food Pharmacy

Nordiska Kök för Food Pharmacy

Pris specialkök - På förfrågan

Vår styrka är att varje kök byggs helt från grunden i vårt snickeri. Vilket betyder att ni verkligen kan skapa köket ni drömt om, helt anpassat efter rummet och er stil. Kontakta oss och berätta om era köksplaner så hjälper vi er. Läs mer om hur det går till att bygga ett platsbyggt kök med Nordiska Kök här.

Se fler specialkök här


Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss så får ni ytterligare information om hur det går till att bygga ett kök med oss. När ni bestämt er blir ni sedan tilldelade en personlig köksdesigner som hjälper er med alla frågor och funderingar under hela processen.

info@nordiskakok.se