Så går det till

Så skapar du ditt drömkök

Att platsbygga ett kök ska inte vara krångligt eller dyrt. Därför gör vi på Nordiska Kök det enkelt.
Hos oss får du direkt en personlig köksdesigner som är med dig under hela processen.


Under stegen nedan kan du läsa mer om hur det går till att bygga kök med oss, vi återkommer till dig inom kort med mer information. Självklart hjälper vi er med både råd och inspiration för att ni ska få ett kök att trivas i länge!

 
nordiska-kök-website.jpg

1. Kontakt och ansökan

Maila oss och meddela när ni planerar att bygga ert nya kök samt var ni bor. Skriv även med ert telefonnummer om ni vill bli kontaktade via telefon. En av våra köksdesigners återkommer inom kort till er. I nästa steg får ni svara på några enkla frågor kring ert nya kök, vilken stil ni är ute efter, planlösning samt era tankar kring vitvaror, bänkskiva osv.

Nordiska-Kök-grey-shaker-kitchen.jpg

2. Mäta

Nu är det dags att mäta. Med hjälp av vår enkla mätguide fyller ni i några mått i ert kök. Sedan är det dags för oss att börja rita och planera köket utifrån era önskemål och förutsättningar.

skiss-nordiska-kok.jpg

3. Design och offert

Ni får nu en ritning på ert nya kök tillsammans med förslag på färg, bänkskiva och detaljer. Det ger er en mer detaljerad överblick både på kostnaderna och de kreativa lösningarna så att ni lättare ska kunna fatta rätt beslut.

Nordiska-Kök-shaker-wood-drawer.jpg

4. Beställa och leverans

När ni känner er nöjda med designen och har gjort alla val är det dags att beställa. Vi hjälper er självklart med justeringar och de rätta valen, allt från bänkskivor, till vitvaror och färgval. Våra kök levereras normalt inom 5-7 veckor efter att ni har lagt er beställning. Köket kommer med färdigmonterade stommar med installerade låd- eller lucksystem. För montering rekommenderar vi gärna några av våra erfarna och duktiga montörer. Alla våra kök har 10 års garanti på stommar, lådor och beslag.

 

info@nordiskakok.se

Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss så får ni ytterligare information om hur det går till att bygga ett kök med oss. När ni bestämt er blir ni sedan tilldelade en personlig köksdesigner som hjälper er med alla frågor och funderingar under hela processen.

info@nordiskakok.se

Nordiska-Kök-Cooee-kitchen.jpg

Vad kostar ett kök?