Att platsbygga ett kök ska inte vara krångligt eller dyrt. Därför gör vi på Nordiska Kök det enkelt.
Hos oss får ni direkt en personlig köksdesigner som är med er under hela processen.

Under stegen nedan kan ni läsa mer om hur det går till att bygga kök med oss, självklart hjälper vi er med både råd
och inspiration för att ni ska få ett kök att trivas i länge!

 
nordiska-kök-website.jpg

1. Kontakt och ansökan

Maila oss på info@nordiskakok.se och tala om när ni planerar att bygga ert nya kök samt var ni bor. Skriv även med ert telefonnummer om ni vill bli kontaktade via telefon. En av våra köksdesigners återkommer inom kort till er med ett digitalt frågeformulär, där ni får svara på några enkla frågor kring ert nya kök, vilken stil ni är ute efter, planlösning samt era tankar kring vitvaror, bänkskiva osv. Detta ligger sedan till grund för designskisserna ni får senare i processen.

mattanpassat-slatt-kok.jpg

2. Mäta, rita och planera

Nu är det dags att mäta. Med hjälp av vår enkla mätguide fyller ni i några mått i ert kök. Sedan är det dags för oss att börja rita och planera köket utifrån era önskemål och förutsättningar.

sa-gar-det-till.jpg

3. Design och offert

Ni får nu en ritning på ert nya kök tillsammans med förslag på färg, material och detaljer samt kostnadsförslag på de olika delarna. Det ger er en mer detaljerad överblick både på kostnaderna och de kreativa lösningarna så att ni lättare ska kunna fatta rätt beslut.

Nordiska-Kök-shaker-wood-drawer.jpg

4. Beställning, leverans och montering

När ni känner er nöjda med designen och har gjort alla val är det dags att beställa. Våra kök levereras normalt inom 5-7 veckor efter att ni har lagt er beställning. Köket kommer med färdigmonterade stommar med installerade låd- och lucksystem. Våra kök levereras med ihopmonterade stommar med installerade lådsystem. Vad gäller montering så rekommenderar vi gärna någon av de montörer vi samarbetar med beroende på var i landet ni bor. Alla våra kök har 10 års garanti på stommar, lådor och beslag.

 

info@nordiskakok.se

Välkommen att
kontakta oss!

Kontakta oss så får ni ytterligare information om hur det går till att bygga ett kök med oss. Ni blir då tilldelade en personlig köksdesigner som hjälper er med alla frågor och funderingar under hela processen.

info@nordiskakok.se

 
Nordiska-Kök-Cooee-kitchen.jpg

Vad kostar ett platsbyggt kök?